SWEA Florida

SWEA Professional Florida

SWEA PRO SoFlo Logo Option 4

Välkommen till SWEA Professional Florida!

Swea Professional natverksgrupp traffas

Vi är ett nätverk inom SWEA Florida för dig som är intresserad av yrkesliv och företagande. Vi bjuder in till träffar med spännande gäster, gör företagsbesök, nätverkar och peppar varandra till att förverkliga våra yrkesmässiga idéer och ambitioner.

 

Vårt Mentorskapsprogram.
Våra medlemmar jobbar inom varierande branscher – massor av erfarenhet från amerikanskt näringsliv och företagande som vi vill ta vara på och sprida vidare! Vill du vara mentor till en SWEA-medlem som är i behov av råd och stöd för att utvecklas inom sitt yrke eller företagande? Skicka en epost till Carina eller Viktoria (se nedan) och anmäl dig som mentor.

Är du ny i Florida? Funderar du på att starta ditt egna företag? Vårt “Business Resource Center” är en bra början till information angaende detta! Skulle du behöva bolla idéer med någon som varit med ett tag och som kan den bransch eller det yrke du är intresserad av?

Vårt “Forum” är en givande plats att diskutera med andra professionella svenska kvinnor deras erfarenheter, rådgivning, ledskap och tips. Hör av dig till Carina eller Viktoria och anmäl dig som adept.

Vilka ämnen vill du att vi ska ta upp?

Vilka gäster ska vi bjuda in, vilka företag ska vi besöka? Hör av dig till oss som håller i gruppen med dina frågor och idéer!

Vi planerar att träffas ett par gånger per termin – håll utkik efter inbjudningar till kommande evenemang i SWEA email blasts, SWEA Bladet, SWEA South Florida Facebook och här på webbplatsen.

Vänliga Hälsningar,
Carina & Viktoria
SWEA Professional Florida

Send us a message

 

[LINKS coming soon] SWEA PROFESSIONAL INTERNATIONAL / PROFESSIONAL I FLORIDA / SWEA MENTORS / FORUM / KALENDER / RESURSER