SWEA Florida

Ordförandens rader

SWEA South Floridas ordförande sen 2020

Jag gick med i SWEA South Florida 2005 då jag jobbade på Ritz Carlton i Orlando för att hålla kontakten med andra svenskor och för att vara med på festerna. Under min internationella karriär har jag varit med i olika SWEA-avdelningar: München, North Carolina, Arizona, Bangkok och tillbaka till South Florida där allt en gång började. Jag har de senaste två åren suttit som vice ordförande och även hjälpt till vid 25-års jubileet samt ansvarat för kräftskivan. SWEA har betytt jättemycket för mig de senaste 15 åren. När jag fick nya uppdrag och jobb och flyttlasset skulle gå från Danmark till Florida och sen vidare till Tyskland, eller från Karibbien till USA, USA till Asien etc. så var det alltid Sweorna på plats jag vände mig till först. Det var dem jag frågade om råd ang. mäklare, städfirma, rekommendationer till det ena och det andra. Fast jag alltid jobbade för stora amerikanska hotellkedjor så kändes det alltid mycket tryggare att kunna vända mig till svensktalande Sweor. Det märktes speciellt när jag under två år bodde på St. Thomas i Västindien där det inte fanns en SWEA-avdelning, men det slutade med att jag träffade min man Robert och vi firade 10-års bröllopsdag i December 2019, så slutet gott….

Min mamma Eva Ildiko Nilsson, som tidigare har bott utomlands, är numera snowbird här i Florida på vintern och är också medlem i SWEA South Florida.

Till vardags arbetar jag som Director of Marketing för The Ocean Club, A Four Seasons Resort, Bahamas. Min bas är på vårt regionala kontor i Boca Raton där jag leder ett team på 19 inom marknadsföring, försäljning, revenue management, PR, media, events och catering. Jag har jobbat inom resebranschen i 25+ år. Min man Robert jobbar inom bilindustrin, bonusbarn och barnbarn som bor i Arizona samt adopterade hundarna Ginger och Jackie. Vi bor i Palm Beach sedan mars 2014. Jag är född i Lund och direkt efter studierna sökte jag mig till resebranschen, först som reseledare, senare som platschef för Premiair och 1997 fick jag min första anställning inom hotell som blev startskottet för min karriär inom hotellbranschen. Mina intressen är resor, mode, hundar, musik, dykning, tennis samt matlagning.

Med stort engagemang ser jag fram emot nya utmaningar, många härliga möten och olika typer av evenemang samt en utvecklande och givande period som SWEA Soth Florida styrelseordförande. Jag tackar för förtroendet och all uppmuntran inför uppdraget. Jag känner stolthet, glädje och entusiasm över SWEA och som ordförande vill jag sprida samma känsla i vår organisations avdelning.

Viktoria Riley

Viktoria Riley

Ordförande

SWEA South Florida

Viktorias nyårsbrev 2021

, ,